Vízum do Číny 2018 - Vyřízeno do 4 dnů

Vízum do Číny 2018

Pokud plánujete cestu do Číny, ať již v rámci obchodních či turistických účelů, budete k tomu potřebovat čínské vízum. Vízum do Číny objednejte u nás, ušetřete si starosti, pouze vyplníte formulář…
Při vyřizování víza není nutná vaše osobní přítomnost v naší kanceláři a na ambasádě, vše je možné po dohodě vyřídit poštou. Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (reg.č. 00049727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat.

AGENTURA FELIDA - Korunovační 26, Praha 7, 170 00, Bubeneč
- zazvonit na spodní zvonek Felida.

V ulici Korunovační je vice cestovních agentur, naše agentura Felida je na čísle 26! Přijdeme vám otevřít.
Naše pracovní doba: Po - Čt: 9:00 - 17:00, Pá 9:00 - 16:00
(mimo pracovní dobu po telefonické domluvě - tel. 732 115 829)

Od včetně 04.07.2018 do včetně 15.07.2018 máme zavřeno! V době naší nepřítomností prosíme, kontaktujte nás emailem (felida@seznam.cz) telefonem nebo sms (číslo tel. +420 732 115 829). Víza lze vyřizovat 90 dnů před předpokládanou cestou.

Možnost krátkého parkování před sídlem naší agentury!

Zprostředkování víz do Číny - ceník 2018 (uvedené ceny jsou konečné!)


Doba vyřízení víza do Číny:
STANDARDNÍ - 4 kalendářních dnů ode dne podání na ambasádě. Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají!
Konzulát ČLR v Praze výjimečně přijímá žádosti o urychlené udělení víza do Číny, žadatel se musi dostavit na konzulát osobně. Cizinci se musí dostavit na konzulární oddělení ČLR osobně!

Vízum do Číny včetně poplatků - ceník - Vyřízení 4 pracovní dny

Typ víza - objednaní vice víz sleva Doba vyřízení - 4 pracovní dny
CENA ZA OSOBU
Turistické vízum do 30 dnů - 1 vstup 2.950 Kč
Služební vízum do 30 dnů - 1 vstup 2.950 Kč
Služební vízum 1-5 roku multy vstup 90 dnu z 180 5.900 Kč

Potřebné podklady

Žádáme o úhradu víza do Číny při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Potřebné dokumenty pro turistické vízum do Číny - 1 vstup do 30 dnů

  • cestovní pas platný 6 měsíců po návratu z Číny s jednou volnou dvojstránkou
  • 1 x fotokopii cestovního pasu (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x průkazová fotografie (současná kvalitní profesionální barevná fotografie na bílém pozadí 3,5x4,5 cm) ne starší více než 6 měsíců
    Žádosti s starou a špatnou fotografií nebo fotografií na jiném než bílém pozadí budou (konzulátem) zamítnuty !!! Za poplatek vytiskneme vaší profesionální foto vysoké rozlišenosti na bílém pozadí ve formátu jpeg dodání naší agentuře.
  • 1 x kompletně vyplněný vízový formulář (zaplnit všechny! kolonky ve formuláři!) stáhnout zde
  • 1 x kopie zakoupené letenky nebo rezervace: obousměrná letenka do Číny a z Číny (pokud žadatel o vízum cestuje jinými dopravními prostředky, předloží příslušné vysvětlení a potvrzení-pozvání Čínské turistické agentuře)
  • pro vízum s 2 vstupy vyžaduje se doložení zaplacené letenky tam a zpět, rezervace hotelu na dobu pobytu, itinerař cesty
  • pro urychleny vyřízení víza je nutně předložit zaplacenou zpáteční letenkou a udůvodnit urychleny (konzulem povolené urychleny vyřízení víza je zpoplatněné částkou 650 kč)
  • rezervace ubytování po celou dobu pobytu v Číně - (kopii hotelové rezervace po celou dobu pobytu)
  • detailní itinerář cesty po Číně (adresovaný ambasádě a podepsaní, uvedení seznam měst, ubytovaní, památek, v pořadí návštěv)
  • víza pro nezletilé s vlastním pasem: souhlas obou rodičů s vycestováním dítěte do Číny obsahující také prohlášení rodičů o finančním zabezpečení nezletilého (notářsky ověřené) - ověřenou kopii rodného listu, pro postižené lékařské vyjádření
  • pro cizince je požadován osobní přístup na konzulátu, platný trvalý pobyt v ČR +15 dnů, zaplácena letenka tam a zpět
  • o udělení víza do Číny, jeho platnosti či o délce pobytu rozhoduje konzulát Čínské LR v Praze

Potřebné dokumenty pro služební vízum do Číny

  • cestovní pas platný 6 měsíců po návratu z Číny s jednou volnou dvojstránkou (půlroční pasy nebudou akceptovány!)
  • 1 x fotokopii cestovního pasu (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x průkazová fotografie (současná kvalitní profesionální barevná fotografie na bílém pozadí 3,5x4,5 cm) ne starší více než 6 měsíců
    Žádosti s starou a špatnou fotografií nebo fotografií na jiném než bílém pozadí budou (konzulátem) zamítnuty !!! Za poplatek vytiskneme vaší profesionální foto vysoké rozlišenosti na bílém pozadí ve formátu jpeg dodání naší agentuře.
  • 1 x vyplněný vízový formulář (zaplnit všechny! kolonky ve formuláři!) stáhnout zde
  • *zvací dopis čínské strany (partnerské organizace) (adresovaný ambasádě) kopie v anglickém nebo čínském jazyce
  • **originál vysílacího dopisu (adresovaný ambasádě) v angličtině od české společnosti na hlavičkovém papíře, která vás do Číny vysílá - (podle informaci ze zvacího dopisu)
  • pro vízum s jedním vstupem vysílací dopis se nevyžaduje, pro dva vstupy v pozvání uvedeny 2vstup
  • podnikatel - živnostník je vyžadován přiložit výpis z OR (kopie z internetu)
  • účastník veletrhu China Import and Export Fair (Canton Fair), musí předložit pozvání vydané organizátorem veletrhu
  • pro urychleny viřízení víza je nutně předložit zaplacenou zpáteční letenkou a udůvodnit urychleny (konzulem povolené urychleny viřízení víza je zpoplatněné částkou 650 kč)
  • pro služební sportovní utkání nutně předložit kopii zvácího dopisu a original vysílací dopis a zpáteční letenkou
  • pro cizince je požadován osobní přístup na konzulátu, platný trvalý pobyt v ČR +15 dnů, zaplácena letenka tam a zpět
  • o udělení víza, jeho platnosti či o délce pobytu rozhoduje konzulát Čínské LR v Praze

  • * zvací dopis (Letter of Invitation) - (sken-kopie) (adresovaný ambasádě)
    vydán zvoucí čínskou organizací/společností na hlavičkovém papíře, psaný v čínském nebo anglickém jazyce
    MUSÍ OBSAHOVAT PŘESNĚ:
    a) kontaktní informace čínské organizace/společnosti (název, adresa, telefon),
    b) správně uvedené celé jméno zvané osoby, její státní příslušnost, pohlaví, datum narození, číslo pasu,
    c) účel návštěvy, časové rozmezí návštěvy pro 1 vstup, více vstupů,
    d) vztahy mezi žadatelem a zvoucí organizací/společností,
    e) způsob finančního krytí návštěvy,
    f) datum vystavení zvacího dopisu,
    g) kontaktní informace osoby vydávající zvací dopis,
    h) celé jméno a podpis zodpovědné osoby, celé jméno v čínštině - poangličtěná verze jména není amabasádou akceptovaná
    i) kulaté červené razítko, podpis odpovědné osoby nesmí zasahovat do razítka.

    **náležitosti vysílacího dopisu: (Broadcast sending letter) - originál vysílacího dopisu (adresovaný ambasádě)
    a) na hlavičkovém papíře vysílací společnosti, v anglickém jazyce, adresovaný ambasádě s razítkem a podpisem oprávněné osoby
    b) informace o žadateli - vysílané osobě ( jméno, pohlaví, datum narození, státní příslušnost, číslo pasu)
    c) informace o návštěvě Číny ( účel, konkrétní časové rozmezí, místo/místa návštěvy, informace o ubytování, způsob finančního krytí návštěvy, vztah mezi žadatelem a zvoucí osobou, vztah mezi žadatelem a vysílací společností)
    d) informace o zvoucí straně (celé jméno zvoucí organizace, tel. číslo, adresa)
    e) ve vysílacím dopise musí být jasně vyjádřen vztah mezi vysílací a zvoucí společností (např. dodavatel součástek)
    f) datum vystavení vysílacího dopisu
    Bez všech uvedeních údajů čínská ambasáda zvací a vysílací dopis ne akceptuje !!!

    Údaje vysílacího dopisu a údaje zvacího dopisu musí souhlasit !!!

    Poznámka

    Kromě výše uvedených dokumentů má konzulární pracovník právo požadovat i další dokumenty. Udělení všech typu víza do Číny plně záleží na rozhodnutí konzulá Čínské Republiky v Praze, který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek. Více informaci na stránkách - http://www.mzv.cz/

    Úřední dny konzulárního oddělení:

    Po - Pá: 9:00 - 11:30 podání dokumentů, vyzvednutí víz 10:00 - 11:00

    Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

    Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Číny je nutné doručit či zaslat na naši adresu
    Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu.

    • poštou
    • kurýrem
    • osobně
    • e-mailem (pouze údaje pro urychlení připraví podkladů potřebné pro vyřízení víza do Číny!)

    Naše pracovní doba: Po - Čt: 9:00 - 17:00, Pá 9:00 - 16:00 (v nepracovní době po telefonické domluvě tel. 732 115 829).

    Žádáme o úhradu víza do Číny při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

    Důležité upozornění


    Prosíme vezměte na vědomí, že v procesu vyřizování víz do Číny má naše agentura zprostředkova­telskou funkci a nemůže se zaručit za kladné a včasné vyřízení vaší žádosti. V případě zamítnutí žádosti je poplatek za vízum do Číny nevratný. Po obdržení pasu si prosíme ihned zkontrolujte platnost víza do Číny a veškeré údaje. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. UPOZORNĚNÍ: Podmínky pro udělení, platnost víz a ceny za vyřízení čínských víz se mohou měnit a konzulární úřady nejsou povinny cestovní agentury o změnách informovat. Dojde-li ke změně podmínek po podání vaší žádosti, budeme vás neprodleně informovat. Vzniklý nedoplatek je nutné uhradit při převzetí pasu/víza do Číny. Potřebné informace vám doporučujeme ověřit si na www.mzv.cz a na konkrétním zastupitelském úřadě. Klient stvrzuje, že se seznámil a souhlasí s Všeobecnými obchodními podmínkami, které jsou zobrazeny na webových stránkách agentuře Felida. Udělení víza do Číny plně záleží na rozhodnutí konzulátu Čínské LR.

    Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz do Číny


    • pas si můžete vyzvednout v naší agentuře osobně či v zastoupení v domluvení od 9-17h
    • pas zašleme zpět expresní poštou za poplatek 200 Kč, dobírkou za poplatek 300 Kč

    nahoru

Nevíte si rady s vyplněním formuláře?
Nejste si jistí, jaký typ víza je pro Vás vhodný?
Potřebujete další informace k vyřízení víza do Číny?
Kontaktujte nás, rádi Vám poradíme.
Agentura Felida s.r.o. | Korunovační 26, 170 00 Praha 7
Lidija Šrámková-Pižent
tel.: +420 732 115 829, +420 222 710 555
e-mail: felida@seznam.cz